Aviso legal

1. Informació general

En compliment amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’exposen a continuació les dades identificatives del lloc web www.restaurantmiralles.com:

Titular: Germans Juanola S.C

NIF: J55295026

Adreça: c/Bernat Metge, 3-1, 1, 17490 Llançà (Girona) – Espanya

Telèfon de contacte: 609 58 03 92

Email de contacte: hola@restaurantmiralles.com

2. Objecte

Aquest avís legal estableix les condicions d’ús del lloc web www.restaurantmiralles.com. L’accés a aquest lloc web implica la lectura i acceptació expressa i sense reserves per part de l’usuari de les condicions d’ús que s’exposen a continuació. En cas de no acceptar aquestes condicions, l’usuari haurà de s’abstindrà de fer ús del lloc web i dels serveis oferts en ell.

 

3. Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del lloc web www.restaurantmiralles.com i dels seus continguts, incloent-hi textos, imatges, dissenys gràfics, logotips, índexs, codis font, etc., són titularitat de Germans Juanola S.C o de tercers que hagin autoritzat la seva inclusió en aquest lloc web.

Queda expressament prohibit reproduir, distribuir, comunicar públicament, transformar o fer qualsevol altra activitat amb els continguts del lloc web sense l’autorització expressa de Germans Juanola S.C o dels respectius titulars dels drets, sempre que no estigui permès per la llei.

4. Protecció de dades personals

Germans Juanola S.C compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, conforme al que s’estableix en la política de privacitat del lloc web www.restaurantmiralles.com, que és accessible a través del següent enllaç: [Enllaç a la Política de Privacitat].

5. Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web que no són gestionats per Germans Juanola S.C. La inclusió d’aquests enllaços té una finalitat informativa i no implica cap associació, aprovació o supervisió dels continguts dels llocs enllaçats. Germans Juanola S.C no es responsabilitza del contingut dels llocs web enllaçats ni de qualsevol dany o pèrdua que es pugui derivar de l’accés als mateixos.

6. Exclusió de responsabilitat

Germans Juanola S.C no es fa responsable dels possibles errors tipogràfics, tècnics o de contingut que puguin contenir les pàgines del lloc web www.restaurantmiralles.com. Els continguts estan sotmesos a canvis periòdics per millorar, ampliar, corregir o actualitzar la informació proporcionada.

 

7. Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest avís legal es regeix per la legislació espanyola vigent. En cas de controvèrsia o discrepància en la interpretació o aplicació d’aquest avís legal, Germans Juanola S.C i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat de Girona.

Data d’última actualització: 21/07/2023.

Si us plau, llegeixi atentament aquest avís legal abans de continuar utilitzant www.restaurantmiralles.com. Si té alguna pregunta o inquietud sobre aquest avís legal, podeu contactar amb nosaltres utilitzant les dades de contacte proporcionades anteriorment.

Gràcies per visitar www.restaurantmiralles.com!

ES