Política de privacitat

Data d’última actualització: 21/07/2023

La present Política de Privacitat regula la recopilació, l’ús i la protecció de les dades personals que l’usuari proporcioni al navegar o utilitzar el lloc web www.restaurantmiralles.com (d’ara endavant, “el lloc web”), titularitat de Germans Juanola S.C (d’ara endavant, “nosaltres” o “el titular”).

Aquesta Política de Privacitat té com a objectiu explicar quines dades recopilem, com les utilitzem i com les protegim.

1. Dades personals recopilades

Les dades personals són aquelles que permeten identificar o fer identificable a una persona física. En el nostre lloc web, recopilem les següents dades personals:

– Nom i cognoms.
– Adreça de correu electrònic.
– Número de telèfon de contacte.
– Altres dades que l’usuari decideixi voluntàriament proporcionar-nos a través de formularis o comunicacions.

2. Finalitat del tractament de les dades personals

Les dades personals proporcionades per l’usuari seran tractades amb la finalitat de:

– Gestionar les consultes, suggeriments o sol·licituds que l’usuari realitzi a través del lloc web.
– Processar les reserves de serveis o productes realitzades a través del lloc web.
– Enviar informació comercial i promocional relacionada amb els nostres productes i serveis, sempre que l’usuari ho hagi consentit expressament.
– Millorar la nostra pàgina web, els productes i els serveis que oferim.

3. Base jurídica del tractament

La base jurídica per al tractament de les dades personals és el consentiment de l’usuari, expressat mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat o a través del subministrament voluntari de les seves dades personals en els formularis habilitats en el lloc web.

4. Comunicació de les dades personals

Les dades personals de l’usuari no seran cedides ni compartides amb tercers, llevat que existeixi una obligació legal o que comptem amb el consentiment exprés de l’usuari per a aquesta comunicació.

Tanmateix, podem utilitzar serveis de tercers per a l’enviament de comunicacions comercials, però aquests tercers no tindran accés a les dades personals dels usuaris.

5. Mesures de seguretat

Ens comprometem a protegir les dades personals de l’usuari. Per a això, hem implementat les mesures de seguretat adequades per prevenir l’accés no autoritzat, la pèrdua o divulgació de dades personals. No obstant això, cal tenir en compte que cap transmissió d’informació per internet és completament segura i que sempre existeix un cert grau de risc associat a la seva utilització.

6. Drets de l’usuari

L’usuari té dret a accedir, rectificar, suprimir, limitar, oposar-se i portar les seves dades personals, de conformitat amb la normativa de protecció de dades aplicable. Per exercir aquests drets, l’usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte proporcionades en aquest lloc web.

7. Canvis en la Política de Privacitat

Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor a partir de la seva publicació al lloc web. És responsabilitat de l’usuari revisar periòdicament aquesta Política de Privacitat per estar informat sobre possibles canvis.

Si us plau, llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans de proporcionar les seves dades personals o continuar utilitzant www.restaurantmiralles.com. Si té alguna pregunta o inquietud sobre aquesta Política de Privacitat, podeu contactar amb nosaltres utilitzant les dades de contacte proporcionades en aquest lloc web.

Gràcies per confiar en www.restaurantmiralles.com!

CA